Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[分享討論] 警。狗

[複製鏈接] |關注本帖
edmund 發表於 16-8-2019 01:46 AM
你地係大多數?
大多數香港人支持黑社會???????????????????????

大多數光明正大的香港人吾會帶囗罩

只有吾見得光,鼠竊狗偷 之徒先驚比人拉
ZZGverka 發表於 15-8-2019 10:59 PM
一句"犬儒"小過嚟然後貼條片狂小尐"中立"嘅人
我肯定你回文嗰陣
你根本冇認真睇過人哋講咩諗過人哋講得合 ...

你依D人唔係叫中立,係無知無同理心無人性淨係識得逃避現實,我而家唔係同你講政治,係講良心同公義,你覺得D差佬做乜都啱?你仲話自已中立?係男屍就認咗佢!
chhnpng 發表於 16-8-2019 08:19 AM
你依D人唔係叫中立,係無知無同理心無人性淨係識得逃避現實,我而家唔係同你講政治,係講良心同公義,你 ...

講得好!大事大非問題上仲扮中立等於係極權嘅幫兇!
ZZGverka 發表於 15-8-2019 04:44 PM
你梗係未响新聞睇過
美國白人警察槍殺黑人唔洗負法律責任
呢一類新聞

你意然認同美國白人差佬濫殺黑人係正常情形?你有無人性?遲早有一日你D屋企人比差佬濫殺你都覺得無问題,係正常!係你D屋企人抵死!
ZZGverka 發表於 15-8-2019 05:23 PM
放棄安穩製造暴亂

塞地鐵,塞機場,所到之處店舖被停業

你覺得任由送中條例通過就可以安穩過日子?曲都拗到直果个係你呀!無知!

講良心公義?                                
警察都係打份工,都係香港人

揾鐳射筆諗住射盲警察對眼,甘叫良心?

幾十人圍毆1個機場乘客,甘叫公義?

以傷害他人身體而成的 良心公義 ,要吾要都擺

贊成toys991大大,請管理員們處理一下
反對示威者暴力遊行
唔係認同建制嘅制度暴力,警察過份武力
而係冇人認為繼續暴力破壞會爭取到任何嘢
最後,各位覺得自以為正義
得唔到想要嘅答案就唔收手嘅
可以繼續暴力破壞
但最後如果"引火自焚"付上咩代價請唔好後侮
ZZGverka 發表於 15-8-2019 05:23 PM
放棄安穩製造暴亂

塞机場塞地鉄唔係叫邪惡,因為佢哋嘅出發點係爭取公義同人權自由,黑警打人係濫用職權,持住有警權就濫用暴力,連委任証都唔敢帶出嚟,依D先至叫邪惡!
ZZGverka 發表於 16-8-2019 08:34 AM
贊成toys991大大,請管理員們處理一下
反對示威者暴力遊行
唔係認同建制嘅制度暴力,警察過份武力

你覺得唔出嚟反對就可以自保?你知唔知送中條例通過後你要過D咩日子?到時你就會後悔自己從來無出過嚟爭取自已應有嘅權利,到時你就知咩叫任人漁肉!
chhnpng 發表於 16-8-2019 08:37 AM
塞机場塞地鉄唔係叫邪惡,因為佢哋嘅出發點係爭取公義同人權自由,黑警打人係濫用職權,持住有警權就濫用 ...

你地擺工,未自己係屋企擺到夠,我地有自由返工,為何要塞地鐵,掉單車垃圾落路軌,毀壞交通燈 影響其他人?

塞住條路果晩用左5個鐘先返到屋企,一家老幼都未食晚飯

人地返工揾$一家人等住開飯,遲到扣勤工$1000

以搶掠其他人既自由,來成就你地既自由?公義?

哩D思想吾係 邪惡 係咩?

放棄安穩製造暴亂

你自已都識得講邪惡共產黨,但你竟然覺得反抗邪惡嘅人係"邪惡"?呢D係咩邏輯?你連反抗邪惡都唔識,重學咩人現英雄玩具?需知所有英雄都係反抗邪惡,先至会被世人稱為英雄,認同邪惡者会被視為助紂為虐!依D就叫公義!
chhnpng 發表於 16-8-2019 08:25 AM
你意然認同美國白人差佬濫殺黑人係正常情形?你有無人性?遲早有一日你D屋企人比差佬濫殺你都覺得無问題 ...

我只係話响各位以為好民主嘅國家
其實都有警察濫權暴力嘅情況
至於啱唔啱我不置可否
放棄安穩製造暴亂

因反抗邪惡做成的破壞並不是邪惡,你睇D英雄超人片都隨時打爛哂D嘢,難道你覺得D英雄超人係邪惡?
chhnpng 發表於 16-8-2019 08:43 AM
你覺得唔出嚟反對就可以自保?你知唔知送中條例通過後你要過D咩日子?到時你就會後悔自己從來無出過嚟爭 ...

到時你就會後悔?到時到時到時

現在呢?現在直接影響緊 普通市民呀,

現在 整死左香港,仲有咩 到時 呀?

世界始終會沒日,你話 到時 囉
快D去上山斬樹,整定羅亞方舟啦

到時到時
ZZGverka 發表於 16-8-2019 08:52 AM
我只係話响各位以為好民主嘅國家
其實都有警察濫權暴力嘅情況
至於啱唔啱我不置可否 ...

連濫殺平民係啱定唔啱你都可以不置可否,你重話自己係中立?依D唔係犬儒係乜?抵你比人小啦!