返回列表 發帖

[新品消息] Phicen新品:1/6 新大胸包胶女素体 -白肤色&肉色

[ 隱藏 ]
1/6 新大胸包胶女素体
包含:

头雕
主体 1 只
配手6只 (素手自然手一对,素手握枪手一对,素手吸烟手型一只,手掌手型一只)
裸脚一对
比基尼一套
袜子一对

出货日期:  7月下旬

我買左隻細胸兩日已斷手...
重要係唔知幾時斷...

請問大大們,邊度有得買?
如果我身在海外ge話咧?
My Website: http://www.henry-low.com/
My Weibo: http://weibo.com/henrylow/

重要係唔知幾時斷...
Toruk_Makto 發表於 9-6-2011 09:34 AM

禁化學~~

:46::46::46::46::46: 咩價?

重要係唔知幾時斷...
Toruk_Makto 發表於 9-6-2011 09:34 AM

會唔會咁啱你唔好彩
我上網睇條友示範起勢係咁屈都無事
上youtube,打  TBleague's Seamless Body
(本來諗住直接post條link,不過未夠權限)
唔通你買個隻就係經過咁嘅"測試"先入盒...

我自己未買過,不過好有興趣入番隻

剩係大胸同包含呢兩組字已經........

會唔會咁啱你唔好彩
我上網睇條友示範起勢係咁屈都無事
上youtube,打  TBleague's Seamless B ...
etsc4344 發表於 9-6-2011 05:46 PM

啱啱睇完條片, 嘆為觀止~ 見佢扭到"啪啪"聲都無事, 都想買隻試吓~

[ 隱藏 ]
點解的女女頭,,,,
硬係咁

回復 9# E神
這個...我相信官圖已經無限好的了...
現貨實物可能仲...

回復  E神
這個...我相信官圖已經無限好的了...
現貨實物可能仲...
hoying710 發表於 9-6-2011 11:18 PM

我好想用平平地買番隻玩下,,,,,
但的頭,,,真係太差了,,,,,,,
所以 HT 隻black W 真係又平又正了~

買隻比阿jill 用先

I know it said release in July, but where to buy in hk in July ar?  thanks!

BODY 可動性好嗎...??

HT Black Widow  的頭唔知裝唔裝到呢個body到呢?