返回列表 發帖

[分享討論] MB Exia一d都唔膠達我話的(頭已側)

[ 隱藏 ]
首先多謝富二...冇佢我買唔到正常價Exia thx !!

今次主要開盒check QC (我隻亞版QC一流)

所以影得小同冇上任何裝...不過都好很型

見4點幾窗口重有光.....就利用下佢先.......
重有..等我扮下野打斜
先...所以大家會...頭已側..yeah !!

好 ~~ 收工..開機打雞扒 ..88

回復 1# 滴滴仔

支持靚相!MB EXIA好型,簡直完美作品,但我都係比較想看R1改修版,還有第一幅相好似影到條腰分離咗

呢隻我今日都買左
真係正野
小弟既FB玩具專頁
https://www.facebook.com/albumkyo353

一早都同你講呢隻係好野黎架 la
得閒可到我的 blog 參觀 :http://hk.myblog.yahoo.com/bbf1125/index?l=f&id=5

冇玩開, 想問下佢係咪 1/100 scale 果種模型高度?

nice photos.  support.

唔夠喉。再黎!

回復  滴滴仔

支持靚相!MB EXIA好型,簡直完美作品,但我都係比較想看R1改修版,還有第一幅相好似影到條腰 ...
mana1985 發表於 28-4-2013 07:58 PM

thx ching..十卜

條腰..我玩時都覺..不過事旦la .....我唔太mind 呢d 野

[ 隱藏 ]
呢隻我今日都買左
真係正野
kyo353 發表於 28-4-2013 08:40 PM

thx kyo ching ....我時時有睇你d靚相..不過我做CD-ROM 多

一早都同你講呢隻係好野黎架 la
bbf1125 發表於 28-4-2013 09:13 PM

真係多得你唔小...
今個月我玩具條數..出現-ve

冇玩開, 想問下佢係咪 1/100 scale 果種模型高度?
hongwohse 發表於 28-4-2013 09:50 PM

ching ...sorry 我唔知tim...

我拿上手個scale around HG 同 MG 中間到...希望冇講錯

nice photos.  support.
gundammsz010 發表於 28-4-2013 11:30 PM

..thx ching 十卜

唔夠喉。再黎!
呂品器 發表於 28-4-2013 11:38 PM

呂sir ...冇架la...我真係唔知何月何年再拿佢出來....

可能等00再版時....一同拿出拍照 (如果我兩個月後重有$買玩具的話)

hongwohse 發表於 28-4-2013 09:50 PM

Yes!  Exactly 1/100.  

EXIA真係好正呀..........更期待8月隻00呀~